U bent hier

Double pass is gekend als het Belgische voetbal auditing en consulting bedrijf dat de kwaliteit van de jeugdwerking binnen voetbalclubs analyseert en certificeert. Sinds kort breidt deze spin-off van de Vrije Universiteit Brussel haar diensten uit met een opleidingsaanbod voor individuen.

 

Double pass wenst elke coach, hoofd opleiding en technisch directeur in het voetbal te inspireren en te ondersteunen. Dit zowel op professioneel als amateurniveau. Om deze reden wordt het opleidings- en bijscholingsaanbod de komende maanden uitgebreid met verschillende master classes. Samen met Voetbal Vlaanderen volgt er ook een conferentie over hoe trainers en coaches jeugdspelers optimaal kunnen laten functioneren in de wedstrijd.

Jo Haentjens, Head of Education van double pass: “We zijn er rotsvast van overtuigd dat gedreven én gekwalificeerde individuen cruciaal zijn om de voetbaltalenten van morgen te helpen ontwikkelen.”

 

Gedreven én gekwalificeerde individuen zijn cruciaal om de voetbaltalenten van morgen te helpen ontwikkelen
-
Jo Haentjens, head of education, Double pass

Conferentie: Trainen we de wedstrijdrealiteit écht?
Zaterdag 10 juni 2017 | Dok Noord | Gent | Lees meer.

 

Na een eerste uitverkochte editie, focust double pass tijdens deze conferentie i.s.m. Voetbal Vlaanderen op de manier waarop we jeugdspelers optimaal kunnen laten functioneren in de wedstrijd.

 

Dienen we de wedstrijdrealiteit als uitgangspunt te nemen? Doen we dat ook in de praktijk? Hoe kunnen we de trainingssessie en de oefenvormen zo kort mogelijk bij de wedstrijdrealiteit brengen? In de conferentie bieden we concrete oplossingen aan voor verschillende niveaus.

 

Double pass doet hierbij beroep op haar jarenlange internationale ervaring in talentontwikkeling, aangevuld met gastsessies van Henk Mariman (double pass), Jean Kindermans (RSC Anderlecht), Koen Daerden (KRC Genk) en Torhout 1992 KM.

 

International Master Class Academy Management
22 mei tot 5 november 2017 | Lees meer.

 

“Do you want to become an expert in football academy management?” Dat is de hamvraag.

 

Deze doorgedreven opleiding biedt een diepgaand inzicht in de kritieke succesfactoren van talentontwikkeling en academy management.

 

Toekomstige voetbal Academy Directors worden klaargestoomd via een blended learning traject (waarin content online en op de campus in het Nationaal Voetbal Centrum in Tubeke wordt gedoceerd). Dit aangevuld met study trips naar enkele vooruitstrevende academies en een stage.

 

Master Class Mentale Ontwikkeling
Najaar 2017 | Lees meer.